Būdama studentė, Giedrė su dar viena lietuve praėjo didelę šokėjų atranką ir tapo vienos garsiausių Vokietijos šokių muzikos grupės „Scooter“ komandos dalimi. Nuo tos dienos prasidėjo 4-erius metus trukusios kelionės aplink pasaulį.

G. Mockeliūnaitės teigimu, ne grožis ar judesys buvo vertinamas šokėjų atrankoje.

„Aš manau, kad svarbiausia jiems buvo energija ir kad būtų linksma kartu ne tik ant scenos, bet ir už scenos, kad būtų paprasta bendrauti“, – teigia laidos pašnekovė.

Dar būdama studentė, moteris apkeliavo kone visą pasaulį, tačiau tai moters nei kiek neišvargino.

„Kai tau 22 metai, to nuovargio išvis nėra. O skraidyti tekdavo daug. Kaip aš sakau, bakalaurą pasibaigiau turbūt oro uostuose berašydama“, – juokauja aktorė.

Giedrė Mockeliūnaitė

Norėdama ne tik keliauti po pasaulį, būti žinomos grupės dalimi, bet ir pabaigti studijas, tuo metu jauna mergina viską suderino, prisitaikydama prie kintančių aplinkos sąlygų. Tai parodo, kad ne tik sėkmė, bet ir didžiulis noras bei įdirbis lėmė tokį G. Mockeliūnaitės gyvenimo posūkį. Nors gali pasirodyti, kad dirbdama tokį darbą laidos pašnekovė turėjo uždirbti nemažus pinigus, tačiau viskas buvo kiek kitaip.

„Uždirbdavau pakankamai. Aš prisimenu su mamyte augau kukliai, paprastai, Kauno Dainavos rajone ir aš tiesą sakant jau dvyliktoje klasėje pradėjau dirbti šokėja, mes daug dirbdavome televizijos projektuose, miuzikluose ir aš jau tada pradėjau uždirbti pinigų ir save puikiai išlaikiau nuo kokių 16 metų. O jau su „Scooter“ taip, prisimenu, nusipirkau ir automobiliuką seną, ir kažkiek turėjau truputį santaupų, bet ten nieko labai įspūdingo. Nebuvo dideli pinigai, bet užteko“, – atskleidžia laidos pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją