„Pabaigusi neuromokslus vis daugiau ir daugiau laiko pradėjau dirbti laboratorijoje, todėl pamačiau, kad tas užsidarymas yra ne visai man. Atsimenu, kad kartais laboratorijoje rašydavau eilėraščius, kaip tokį kūrybiškumo, savipagalbos momentą“, - patirtimi laidoje dalijosi Karolina.

„Neuromokslai man kaip sritis yra labai įdomi ir įkvepianti, bet iš tiesų man norėjosi būti arčiau žmonių. Arčiau žmonių, kurie turi tas įvairias skirtingas smegenis, arčiau tų sunkumų ir sutrikimų, su kuriais mes dirbome neuromokslų laboratorijoje“, - kalbėjo pašnekovė.

Pašnekovė pasakojo, kad taip gimė idėja surengti psichikos sveikatos menų festivalį „Ryšiai“, kuris Lietuvoje vyks jau antrą kartą.

Festivalis Vilniuje vyks rugsėjo 14 – spalio 10 dienomis. Renginys bus erdvė kartu mąstyti apie skirtingas rūpesčio praktikas ir įsitraukti į dialogą apie psichologiškai sudėtingus išgyvenimus, taip siekiant ugdyti supratimą ir empatiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją