N. Bierancas pasakoja, kad su mylimuoju Luku jiedu susipažinuo, kai Lukui buvo 17 metų.

„Mes labai seniai susipažinę esame per internetą, kaip ir didžioji dalis šių dienų draugų yra per internetus, per socialinius tinklus“,– atskleidžia laidos pašnekovas.

Naglis Bierancas, Lukas Gricius

Paklaustas apie tai, ar buvimas gėjumi turi savų pliusų karjeroje bei galėjo prisidėti prie staiga išaugusio žinomumo, vyras buvo atviras: „aš manau, kad čia yra šiek tiek pliuso, tokio padidinto galbūt dėmesio“.

Džiaugiasi, kad apie LGBT bedruomenę jau galima kalbėti laisvai

N. Bierancas džiaugiasi, kad apie LGBT bendruomenę, kitokią orientaciją ir šių žmonių teisės pradėta kalbėti laisvai, kadangi kažkada tai buvo tabu.

„Aš nemanau, kad tai yra dėl mados. Kad ir kaip būtų madinga mylėti moterį, aš jos daugiau kaip savo draugės turbūt na nepamilčiau, aš į tuos trend’us tada nepapulčiau. Seniau žmonės apie tai mažiau kalbėjo, bet darė tiek pat. O dabar atrodo, kad ai pasidarė labiau populiaru? Ne“, – teigia sėkmingas nuomonės formuotojas.

Naglis Bierancas

Žinomas vyras mano, kad homoseksualūs žmonės neturėtų kovoti dėl dėmesio ar papildomai siekti tokių pat teisių, kokias turi visi kiti žmonės.

„Ne, mes nereikalaujame jokių išskirtinių teisių, mes norime tokių pačių ir viskas. Aš labai norėčiau, kad viskas susinormalizuotų“, – atvirauja laidos pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją