„Ne tai, kad stora oda, o tiesiog anksčiau aš jų vengdavau, mane jie labiau žeisdavo, dėl to, kad aš nestovėjau ant savo dviejų kojų. Dabar, kai aš žinau, kas aš esu, kai aš stoviu prieš žmones taip, kaip aš ir esu, man nekyla klausimų apie save. Ir jeigu man kažkas pasako kažkokį dalyką, kuris yra visiškai pro šoną, kažkoks įžeidimas ir aš žinau, kad tai nėra apie mane, aš galiu jį visai kitaip atlaikyti“, – atvirauja laidos pašnekovė.

Atlikėja atskleidė, kad tik po daug laiko jai pavyko suprasti, kokia ji iš tikrųjų yra.

„Tai arba ateina su laiku, arba mano atveju, kai tau metai iš metų pripaišinėja labai stipriai tau priešišką dalyką, nei tu esi, tau staiga pasidaro aišku, kad tai nesi tu“, – sako M. Pundziūtė-Monique.

Hitais tapusios dainos „Nenoriu grįžt namo“, „Man nebaisu“ ir kitos buvo ne tai, ką kurti norėjo pati Monique. Tik atsiskyrusi nuo visų ir tapusi nepriklausoma atlikėja, kuri yra pati atsakinga už save karjeros kelyje, ji atrado save ir pradėjo kurti tai, kas yra visiškai priešinga ankstesnei jos kūrybai.

„Jos yra geros pop dainos, bet ar aš būčiau tai kūrusi, aš nekūriau tų dainų, daugumos iš jų. Aš sukūriau frazę „nenoriu grįžt namo“ ir parašiau liūdną dainą, bet tada ta frazė nukeliavo į visai kitokią formą, kitokį skambesį, kitokius žodžius“, – atskleidžia laidos pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją