„Lukiškių kalėjime dariau koncertą, ten beveik dvi valandos, toks nuoširdus koncertas iki galo, tada dar pusantros valandos aš atstoviu su kiekvienu, pakalbu, nusifotografuoju, atėjo anūkė su močiute, dar Boltą joms iškviečiau, kad grįžtų saugiai“, – pasakoja laidos pašnekovė.

Tai atlikėją po kiekvieno koncerto labai išvargindavo ir atlikėja nusprendė neeikvoti savo energijos, kadangi visą save jau atiduoda pasirodymo metu.

„Aš tiesiog pavargstu dar labiau ir nesusigrąžinu. O tada vėl koncertas, vėl filmavimas – tu duodi, duodi“, – atvirauja Monika Liu.

Šiuo metu atlikėja yra artimų žmonių rate, su kuriais bendrauja ir leidžia savo laiką.

„Aš turiu žmones, su kuriais dirbu, su kuriais groju, tai jau su jais mes bendraujeme ir yra faina. Taip pat aš turiu savo geriausius draugus, senus draugus, tai kokie 6 žmonės, taip pat turiu savo tėvus – čia jau yra daug žmonių, su kuriais palaikau bendravimą. Aš stengiuosi mažiau taškytis“, – priduria ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją