„Aš esu santykių žmogus. Aš svajoju apie šeimą, aš labai noriu“, – pripažįsta atlikėja.

Žinomai moteriai santykiai yra labai svarbi gyvenimo dalis. Kad ir kas gyvenime vyktų, galvoje sukasi mintys ir apie juos. Prieš kelerius metus moteris išgyveno ir skaudų išsiskyrimą.

„Turėjau vienus ilgus, 30-ties išsiskyrėme mes taip liūdnai, gražiai, po 8 metų. Tada prasidėjo visokie ieškojimai ir visokių buvo tų variantų“, – prisimena Monika Liu.

Atlikėja pripažįsta, kad yra labai prieraiši, todėl ilgai bandė susitaikyti su skaudžiu išsiskyrimu. Pradėjus eksperimentuoti ir ieškoti sau tinkamo partnerio, moteriai vis iškildavo įvairiausių keblumų ir santykiai nutrūkdavo.

„Amžiaus skirtumas gal negerai, arba žmogus fainas, geras, bet išaiškėjo man ir mano aplinkai, kad su alkoholiu problemų turi. Labai gaila tada jauno žmogaus“, – atvirauja Monika Liu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją