„Aš tik galiu pasakyti tėveliams, kuriems kyla toks klausimas, kad jeigu jūsų vaikas yra bent šiek tiek vyresnis ir neturi jokių problemų su savo raida, tai jis naudojasi internetu ir jeigu jūs žinotumėte, ką jis žiūri be jūsų, kokias temas gvildena pokalbiuose su bendraamžiais, greičiausiai jūs suprastumėte, kad „Eurovizija“ yra mažiausia problema, kurią reikia iš viso aiškinti“, – griežtai atsako laidos pašnekovas.

Skirmantas Malinauskas

Tinklaraštininkas mano, kad problemos kelti nereikėtų, nes vaikai viską patys puikiai žino ir supranta, o aplink yra daug didesnių problemų, kurias vaikams reikėtų paaiškinti, kaip pavyzdžiui, kodėl kas antra pora išsiskiria Lietuvoje?

„Jeigu yra tėvelių, kuriems atrodo, kad yra peržengiamos kažkokios ribos, tai Dieve mano, nežiūrėkite ir vaikam nerodykite. Jeigu jūs patys žiūrite ir jums tai įdomu, jūs stebitės, kad vaikai šalia žiūri?“, – retoriškai klausia S. Malinauskas.

Jo nuomone, kiekvienas turi pasirinkimą, ką rodyti savo vaikams, kaip juos ugdyti, o „Eurovizija“ vaikų suvokimo sugadinti tikrai neturėtų.

Primename, kad šių metų „Eurovizijos“ laimėtoju tapo šveicaras Nemo, konkurse atlikęs dainą „The Code“ ir nepalikęs abejingų dėl savo įsimintino pasirodymo, rožinių spalvų įvaizdžio, neslepiamos netradicinės lytinės orientacijos bei nebinarinės tapatybės.

Nemo

Savo kūryboje kūrėjas nagrinėja tokias temas kaip lytinė tapatybė, psichinė sveikata ir vietos šiame pasaulyje paieškos, anksčiau buvo rašoma Delfi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)