„Viskas per tyrinėjimus, intuiciją, savęs pažinimą. Visiškai tai supratau atvažiavęs į Vilnių, kur visko daugiau. Nes mažame miestelyje pažintys ir visa bendruomenė kiek žalojantys.“

Dizaineris Rolandui Mackevičiui atskleidė, kad gyvendamas mažame miestelyje ne visada turėdavo su kuo pasikalbėti, todėl ir atrasti save užtruko ilgiau.

„Mano kraštas toli nuo Vilniaus, šalia Latvijos sienos, jauni žmonės išvažiavę studijuoti arba į užsienį, tai man kažkaip gal trūko su kuo pasikalbėti – gal būčiau anksčiau atpažinęs tam tikrus dalykus.“

Jaunam žmogui svarbu suprasti, kad savęs ieškojimas gali užtrukti ilgiau. Visada svarbu nebijoti reikšti savo mintis ir dalintis vidiniais išgyvenimais. Jeigu bijote prisipažinti apie savo seksualinę orientaciją artimiesiems, galite kreiptis į jaunimo liniją. Taip pat internete galite rast informaciją apie LGBT draugiškus psichologus ir psichoterapeutus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją