Holivudas, kino studijos, leidybinės muzikos kompanijos, didžiosios Amerikos televizijos ir dar daug visko – visa tai sutelpa į Los Andželą.

Santa Monika Los Andžele

„Los Andželas traukia žmones, kurie svajoja išgarsėti, tapti populiariais, praturtėti, dėl to Los Andželą daug kas vadina laimingiausių Amerikos žmonių miestu, bet tuo pačiu, Los Andželas yra pačių nelaimingiausių Amerikos žmonių miestų, nes kur suvažiuoja daug tų, kurie tikisi išpopuliarėti, praturėti ir išgarsėti, daug jų tos svajonės nepasiekia ir deja, deja, lieka žemumose“, – apie liūdną realybę pasakoja žymusis keliautojas.

Los Andželo rajonas, kuriame gyvena benamiai

O. Gasanovas teigia, kad kai kuriems atvykėliams taip nepasiseka, kad jie pasiekia tarsi gyvenimo dugną: gyvena gatvėje, leidžiasi narkotikus, neturi pinigų ir tikrai nėra patys laimingiausi.

„Vietoje svajonių gyvenimo gauna apvalų nulį, mėšlą ir nelaimingą gyvenimą“, – pabrėžia O. Gasanovas.

Los Andželo rajonas, kuriame gyvena benamiai

Nors didieji pasaulio miestai gali atrodyti labai patrauklūs įgyvendinti savo svajones, tačiau ne visada svetimoje šalyje pavyksta taip lengvai įsitvirtinti. Galbūt prieš svarstant išvykti svetur, verčiau pagalvoti apie tai, kokias galimybes gali suteikti gimtasis kraštas, kokios perspektyvos žadamos jauniems žmonėms Lietuvoje. Vertinkime Lietuvą ir jos privalumus bei kurkime šviesią jos ateitį drauge!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją