I. Burlinskaitė neslepia: jai buvo sunku susitaikyti su besikeičiančia ižvaizda. Tuo tarpu jos vyras Liudas teigia, kad grožis neturėjo didelės reikšmės ir su juo susigyvenama per porą savaičių ar mėnesį.

„Visa tai, kas lieka ir mus jungia, sakykime, tai turbūt tas vidinis grožis. Tai, kokią ją pažinojau ir kokia ji buvo ligos laiku, tai man neturėjo jokios įtakos ir man, dėl ko ji pergyvena, veido deformacijos ar plaukų netekimas, visiškai nepalietė ir man buvo mažareikšmiai dalykai“, – tvirtos pozicijos laikosi L. Vaisieta.

Indrė Burlinskaitė-Vaisieta ir Liudas Vaisieta

Indrė visada daug dėmesio skirdavo savo išvaizdai, viešumoje pasirodydavo tik su iki smulkmenų apgalvotu įvaizdžiu, todėl ne vienas gerbėjas nustebo, kad Indrė nusprendė paviešinti visą savo gydymo kelionę ir filmavosi net tuomet, kai buvo nemenkai ištinusi nuo vaistų ir sunkiai kėlėsi iš lovos.

„Ir parodžiau tą visą gydymo procesą, kuris iš tiesų yra baisus ir supažindinau žmones su tuo, atvirai“, – teigia žinoma moteris.

Liudo ir Indrės Vaisietų santykiai ligos metu parodo, koks stiprus ryšys yra tarp judviejų bei kad svarbiausia – vidinis grožis, ne išorinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją