Bijojo dėl savo ateities

Žinoma atlikėja teigia, kad emociniai nuopoliai atsiranda tuomet, kai ji pradeda bijoti dėl savo ateities.

„Aš esu tas žmogus, kuris labai viską pradeda juodai piešti, blogiausius scenarijus. Aš sugebu savo galvoje susidėlioti tokius blogus dalykus, kad man viskas aplinkui atrodo labai labai bloga tada, bet nuo šeimos, nuo darbo, išvaizdos“, – pasakoja moteris.

Liepa Mondeikaitė

Nepasitikėjimas savimi

L. Mondeikaitė-Norkevičienė dažnai susilaukia pastabų iš aplinkinių apie tai, kad yra pilna nepasitikėjimo ir nesaugumo jausmo. Dėl šios priežasties kiti žmonės mano, kad žinomą atlikėją reikia dažnai girti, sakyti jai komplimentus.

„Kodėl kiti mato aplink, bet kodėl aš nematau? Aš neįdomi, aš ten dar kažkokia, mano dainų mažai perklauso Youtube“, – garsiai masto moteris.

Papasakojo apie juodžiausius savo gyvenimo etapus

Viename gyvenimo tarpsnyje L. Mondeikaitė-Norkevičienė susidūrė su tokiais emociniais sunkumais, kad jai prireikė ir specialistų pagalbos.

Liepa Mondeikaitė

„Aš kai turėjau tam tikrų emocinių duobių savo gyvenime, aš supratau, kad aš jų neišspręsiu ir man labai labai didelė problema, tai aš vaikščiojau pas specialistus. Aš vaikščiojau pas psichoterapeutą tam, kad aš suprasčiau, nes buvo pora gyvenimo etapų, kurie buvo labai gąsdinantys, buvo labai baisūs“, – išgyvenimais dalijasi žinoma moteris.

Šis gyvenimo tarpsnis buvo toks tamsus, kad tuo metu išgąsdino tiek pačią laidos pašnekovę, tiek jos artimuosius.

„Buvo labai tikrai juodų minčių galvoje visokiausių“, – teigia L. Mondeikaitė-Norkevičienė. Ji taip pat priduria, kad tuo metu išsigąsdavo savo pačios minčių, bijodavo, kad kažką gali pasidaryti sau.

Moteris teigia supratusi, kad jai reikia specialistų pagalbos tuomet, kai situacija ėmė kartotis. Pirmą kartą jai pavyko susitvarkyti pačiai, tačiau antrąjį kartą ji nusprendė kreiptis pas psichoterapeutą.

Labai padėjo ir palaikė artimieji

„Man labai labai padėjo mano tėvai ir mano sesės, kurie labai šitoje situacijoje mane palaikė ir jie man tiesiog liepė eiti ir susirasti psichoterapeutą“, – sako žinoma atlikėja.

Liepa Mondeikaitė

Pradėjus lankytis pas psichoterapeutą, su juo kalbėtis ir ieškoti priežasčių, dėl ko kyla tokios neigiamos emocijos, moteris suprato, kad daug dalykų kyla dėl praeityje nutikusių dalykų.

„Kai pradėjome gilintis į mane, į mano emocijas ir tada man padėjo suprasti labiau save ir aš esu dabar šiek tiek labiau apsaugota nuo to, kas gali manęs laukti ateityje, nes aš manau, kad aš gyvenu dar su ta baime, kad tų palūžimų bus dar“, – teigia L. Mondeikaitė-Norkevičienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją