Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė su vyru šeimoje neturi bendro biudžeto: tiek moteris, tiek vyras užsidirba pinigus sau bei juos išleidžia savarankiškai. Moteris teigia, kad kartais, kai neužtenka pinigų tam tikriems dalykams, ji pasiskolina iš savo sutuoktinio.

„Aš nesiskolinu pinigų rankinukui nusipirkti“, – teigia L. Mondeikaitė-Norkevičienė. Ji teigia, kad skolinasi tik esant rimtai priežasčiai, pavyzdžiui, kai trūksta tam tikros pinigų sumos projektui.

Natalijos Bunkės ir Edgaro Eidėjaus vestuvių svečiai

„Aš tai suprantu kaip normalų dalyką, gal čia kitiems atrodo labai keista kažkaip, bet jis yra dirbantis, leidžia savo valandas darbe, aš irgi taip pat dirbanti esu ir man negali būti, kad turiu vyrą ir mane tas vyras turi kažkaip išlaikyti. Aš irgi taip pat turiu rankas, protą, darbą“, – tvirtos nuomonės laikosi žinoma atlikėja.

Visuomenėje dažnai kyla diskusijos, ar šeimą turi išlaikyti vyras, ar finansais turėtų rūpintis abu partneriai, o galbūt pajamomis turėtų rūpintis moteris. Kiekviena šeima priima savo sprendimą, tačiau dažnai dar vyrauja nuomonė, kad už šeimos biudžetą turėtų būti atsakingas sutuoktinis. Dėl šios priežasties, kaip teigia garsi atlikėja, kitiems jų šeimos sprendimas atrodo keistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją