„Pradėkime nuo to – mano tėvai yra abudu medikai. Ir aš esu iš trijų vaikų šeimos, aš esu jauniausia sesuo, turiu dar dvi seseris ir pagal planą turėjo vyriausia sesuo būti medike, bet ji kažkaip nusprendė, kad nebus medikė“, – pasakoja atlikėja. Kita sesė taip pat nusprendė, kad studijuoti medicinos ji nenori.

Nors tėvai L. Mondeikaitės-Norkevičienės niekada nevertė studijuoti to, ko ji nenori, tačiau moteris jautė, kad nori įgyvendinti tėvų svajonę.

„Aš buvau labai įtikėjusi, kad aš noriu ir turėjau planą, kaip čia viskas bus, kad aš būsiu plastikos chirurgė“, – teigia L. Mondeikaitė-Norkevičienė.

Visgi užbaigti studijų laidos pašnekovei nepavyko ir ji pasuko visai kitu keliu – pradėjo dainuoti šventėse, įrašinėti dainas.

Žinomos atlikėjos istorija parodo, kad svarbu daryti tai, ką nori ir sugebi geriausiai. Bandant išpildyti kitų lūkesčius ar svajones, dažnu atveju gali nepasisekti. Todėl svarbu klausytis savo proto ir širdies balso.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją