„Nemanau, kad reikėtų pradėti nuo to, kad aš tiesiog noriu būti populiarus. Mano intencija buvo tokia, kad aš kažką galiu duoti žmonėms, primityviai sakant, gerą emociją. Žinau, kad galiu prajuokinti dalį žmonių. Nuo to atsispirdamas ėjau ir populiarumas šone atėjo“, – prisimena komikas.

Jo nuomone, pradinis tikslas neturėtų būti pritraukti kuo daugiau sekėjų, nes tai gali atnešti nesėkmę: „pagalvokite, ką norite parodyti žmonėms.“

Laidos pašnekovas teigia, kad toliau kurti turinį jį skatina tikrai ne uždirbami pinigai.

„Meilė komedijai yra tas dalykas. Ji nedingsta, aišku, kartais trūksta motyvacijos, bet aš labai stipriai į tai įlindęs, man tai įdomu, aš nuolat domiuosi, eksperimentuoju“, – teigia L. Zmejauskas-Safas.

Norint užsidirbti iš mėgiamos veiklos, nereikia pirmiausia galvoti apie skaičius, sekėjus, tačiau daug vertingiau apgalvoti, ką kuriamas turinys gali duoti žmonėms, kokią vertę jiems tai suteikia. Tokiu būdu dažniausiai sulaukiama sėkmės ir mėgiama veikla ne tik suteikia džiaugsmą, pasitenkinimą, bet ir leidžia užsidirbti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją