„Tai buvo etapas, kurio tikriausiai mums abiem labai reikėjo. Ir, ačiū Dievui, kad tai įvyko, nes kad tu suprastum, ką tu turi, kartais turi prarasti, kad suprastum,“ – apie skyrybas su Simona pasakojo Jonas Nainys.

„Tuo metu galvojau, kad tai yra labai teisingas sprendimas, kad mes išsiskyrėme, nes man tai buvo su Rolandu pradžia, ten Radistai, daug renginių ir panašiai, ir visai kitoks, kažkoks iliuzinis Jonas buvo, kurio dabar aš nepažįstu ir kuris man yra netinkamas. Bet, kad tai suprasti, reikia tai išgyventi. Kiekvienas eidamas savo kažkokiu keliu ir kai tu susiduri su tam tikrais kitais žmonėmis, kažkokiais projektais, sėkmingesniais, kai tave visi giria, giria, giria – tu tiesiog pasineri į kažkokią ten būseną ir nebesupranti, kas tikra,“ – prisiminimais dalijosi pašnekovais.

Muzikos kūrėjas J. Nainys prisiminė ir prisipažino, jog karjeros pradžioje patyręs šlovės jausmą, didesnį žmonių dėmesį prarado tikrąjį save ir susikūrė iliuzinį Joną. O tokia būsena privedė ir prie išsiskyrimo, per didelių iliuzinių šlovės spindulių, tad ypač tokiais momentais yra be galo svarbu turėti artimų žmonių ratą, kurie padės suprasti kas esi iš tikrųjų ir nepasinerti į iliuzijų kupiną pasaulį, nes viskas šiame pasaulyje – laikina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją