„Tuo metu labai norėjosi paspartinti kažkaip, kad viskas greičiau vyktų. Jeigu tarkim, nemoki aiškiai išsireikšti arba kažko dar nepasiekei, arba nori dirbti radijuje. Norėjosi greitai tą padaryti, bet supratau, kad neverta skubinti įvykių, reikia tiesiog kantriai sedėti,“ – apie tai, jog viskam reikia laiko laidoje „Pas Editą“ kalbėjo žinomas didžėjus, televizijos ir radijo laidų vedėjas Jonas Nainys.

Laidoje Editai Mildažytei žinomas vyras atvirai prisipažino, jog iš mažo miestelio kilęs Jonukas vaikystėje ir paauglystėje buvo labai nedrąsus, o viešasis kalbėjimas keldavo didžiulę baimę. Ir nors tokiais momentais dažnai pradeda kilti mintys, jog esi nieko vertas, nesi toks kaip visi, kažko nemoki ir tiesiog nori greičiau užaugti, tačiau svarbu suprasti, jog viskam reikia duoti laiko ir neskubinti įvykių. O ko nors nemokėti tikrai neturi būti gėdinga, svarbu suprasti ir atrasti tai, kas patinka ir veikti ties tuo tikslingai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją