„Aš labai jam esu dėkingas. Jis prisidėjo prie to, kad aš būčiau čia, kur dabar esu“, – atvirai sako žinomas vyras.

Nors Stano jis įvardija kaip puikų draugą, jis nėra iš tų, kurie geriau saldžiai meluoja, nei sako karčią tiesą. Būtent ši bičiulio savybė padėjo M. Jampolskiui suvokti, kad kažką gyvenime jis daro tikrai neteisingai.

Marius Jampolskis, Ramūnas Rudokas ir Stano

„Stano turėti kaip draugą yra labai nepatogu. Jis kampuotas. Jis į veidą (Delfi – sako) viską. Bet tas į veidą yra labai svarbu. Tu visą laiką turi veidrodį, kai su juo bendrauji, nes jis be kompromisų. Jeigu tu šūdą mali, jis sako: „tu šūdą mali“. Nesvarbu, kaip tau tai skaudės, kad jis tau pasakys, bet jis tai pasakys“, – teigia laidos pašnekovas.

Stanislavas Stavickis-Stano

M. Jampolskis teigia, kad viename gyvenimo etape Stano jis labai įvertino dėl tiesmukiškumo, nes aplink jį yra labai daug žmonių, kurie sako tik tai, ką jis nori girdėti. Tačiau esant problemai, su kuria reikėtų susitvarkyti, tokie žmonės tikrai nepadeda, todėl turėti draugą, kuris yra tarsi sielos veidrodis, yra labai svarbu kiekvienam.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją