„Ne veltui sako, kad santykiai yra darbas ir sąvoką „meilė“ reikėtų suprasti kaip veiksmažodį“, – mano V. Bradauskė. Jos nuomone, svarbu ne tik kalbėti, kaip viskas pasikeitė ir kaip viskas blogai, o imtis realių veiksmų.

Viktorija Bradauskė

„Aš pradėčiau nuo kokybiško laiko drauge nekasdienėje aplinkoje. Tai gali būti poilsis spa, kelionė, dar nebandyta pramoga“, – patarimais dalijasi moteris.

Taip pat yra viena praktika, kuri, kaip teigia ji, padeda tarsi „nusinulinti“ – palikti nuoskaudas ir tęsti santykius atvertus naują popieriaus lapą.

Pora

„Reikėtų atsistoti nugara vienas į kitą ir pasakyti viską, už ką esate partneriui dėkingi (už galimybę jaustis mylimam, už mokėjimą jus prajuokinti, už buvimą šalia, palaikymą...) bei už ką norėtumėt atsiprašyti (tai gali būti ir abstraktūs dalykai: kantrybės stygius, impulsyvumas). Turime kalbėti tik nuo savęs ir apie save. Tiesiog padėkoti ir atsiprašyti už visas savo klaidas, kurias tikrai padarome kiekvienas. Pabaigoje – atvirai prisipažinti, koks tas žmogus yra mums brangus ir svarbus“, – teigia V. Bradauskė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją