Limfoma sunki liga, tačiau pagydoma, kaip teigia I. Burlinskaitė. Nors apie 80% sergančiųjų šia liga pasveiksta, moteriai buvo nustatyta pati sunkiausia, ketvirtoji stadija.

„Buvo daug tų skirtingų smūgių. Tai tu sužinai diagnozę, tai chemoterapija, tai plaukai, tai veidas, tai, kad vaikučių neturėsime. Daug skirtingų ir vis turi tai įveikti“, – prisiminimais dalijasi žinoma moteris.

Tačiau, kaip teigia L. Vaisieta, susidūrus su tokia liga, viskas staiga nublanksta. Šiuo metu, I. Burlinskaitei jau pasiekus remisiją, sutuoktiniai gyvena puikiai, mėgaujasi ir džiaugiasi kiekviena akimirka.

„Neturėsim vaikučių, nu tai gerai: turim krikšto vaikų, turim draugų vaikų, kuriuos labai mylime, keliausim“, – teigia žinoma moteris.

I. Burlinskaitė sako, kad gydantis onkologinę ligą, jai labai padėjo negalvojimas apie tolimą ateitį, o susitelkimas tik į patį artimiausią gydymo etapą.

„Aš nesitikėjau, kad bus tokie dalykai, ką išgyvenau ir pajaučiau“, – atvirai pasakoja moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją