Jaunimui, vis dar ieškančiam savęs – vertingas patarimas

J. Janulevičiaus manymu, jaunimas susiskaldęs į dvi pozicijas. Viena dalis jaunų žmonių turi idėjų, ką norėtų veikti, tačiau dėl įvairių priežasčių nepabando. Kita dalis jaunimo visiškai nežino, ką darys po mokyklos, neturi idėjų. Visiems Julius turi naudingų patarimų.

Julius Janulevičius

„Tiems, kurie turi bent jau idėjų, neturi galbūt plano, bet bent kažką įsivaizduoja, ką nori veikti, tai aš palinkėčiau tiesiog imti ir daryti, nes jeigu tu nepabandysi, tai tu 100 procentų suklysi ir tau nepasiseks. O jeigu tu pabandysi, bent kažkiek įdėsi pastangų, tai yra jau 50 procentų tikimybė, kad tau pavyks ir viskas bus gerai“, – teigia Julius.

Na o tiems, kurie nežino ką veikti, vaikinas siūlo daryti kuo daugiau įvairesnių dalykų. Tokiu būdu, net jei nepavyks atrasti savęs, tai bus puiki galimybė suprasti, kas visiškai nepatinka!

Julius Janulevičius

Tu ne vienas toks!

Bandymas atrasti mylimą veiklą gali būti labai sunkus, tačiau būtina išbandyti kuo daugiau skirtingų dalykų ir taip suprasti, kas yra tinkamiausia tau pačiam. Jei atrodo, kad kiti bendraamžiai jau žino, ką nori veikti gyvenime, kokią profesiją pasirinkti, ką naujo išmokti, o tu esi vienintelis toks, kuris turi daugiau klausimų negu atsakymo, tavo nuomonė yra klaidinga. Vis daugiau jaunuolių pasiklysta tarp didelio kiekio galimų pasirinkimų, nežino, ką daryti toliau. Šiuo atveju, mylintį darbą dirbančio ir save per savanorystę atradusio Juliaus patarimai gali būti labai naudingi ir skatinantys imtis veiksmų jau dabar!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją