„Jeigu tik nori, gali surasti bet ką, iš ko pasityčioti,“ – teigė Gabrielius Vagelis ir pritarė, jog ypatingai tai vykdavo vaikinų kolektyve.

„Kadangi buvau ilgais plaukais, tai automatiškai – mergaitė, tai yra visi kiti šitie dalykai. Tada tiesiog nebenorėdavau ten eiti. Jeigu tik galėdavau, stengdavausi praleisti chorą ir neiti,“ – prisiminimais dalijosi dainininkas.

Gabrielius Vagelis prisimindamas vaikystėje patirtas patyčias ir juokaudamas, jog chorą baigė tik dėl mamos, pabrėžia, kad kartais reikia laiko ir viskas praeina. Laikui bėgant atsiranda tikri draugai, su kuriais leidi laiką, o į tuos žmones, kurie tyčiodavosi, tiesiog išmoksti nebekreipti dėmesio.

Tačiau svarbu prisiminti, jog apie patyčias reikia kalbėti garsiai ir nebijoti. Šiais laikais yra daug specialistų ir žmonių, į kuriuos galima kreiptis pagalbos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją