Drąsi, ryški ir pasitikinti savimi – taip norisi apibūdinti jauną ir ne vienerius metus šalyje gerai žinomą atlikėją E. Cololo. Stiprybės mergina nestokojo jau ir ankstyvoje vaikystėje, kada dėl savo išvaizdos susidūrė su aplinkinių patyčiomis. Tiesa, to ją išmokė jos pačios tėvai.

„Man tėvai visą laiką sakydavo, kad, jeigu iš tavęs šaiposi – tu pažvenk“, – prisiminė Evita.

Tačiau taip mąstyti, pasak merginos, paprasta buvo ne visada.

„Čia toks psichologinis žaidimas. Kaip ilgai tu gali iš to pažvengti? Tai kažkiek tau įlenda kažkur, o tada, kažkokiu momentu, jau išlenda“, – kalbėjo atlikėja.

Evita Cololo

Anot E. Cololo, daug kas jos gyvenime ir santykyje su bendraamžiais ėmė keistis tada, kai kardinaliai pasikeitė jos išvaizda.

„17-os metų aš numečiau daug svorio, gal 30 kilogramų, bet žiauriai nesveikai – gal per 2 mėnesius. Man kažkas susišvietė galvoje, kažkokį berną įsimylėjau ir tiesiog nevalgiau. Aš tik gerdavau jogurtą“, – teigė ji.

Nors dėl to stipriai nukentėjo ir merginos sveikata, visgi, sunkiausia buvo tvarkytis su užklupusiomis emocijomis.

„Man tikriausiai buvo didžiausias šokas, nes aš nežinojau, kaip su tuo dėmesiu tvarkytis, bet žinai kame reikalas? Tu numeti tą svorį, žiūri į save veidrodyje ir tu matai kitą vaizdą, bet viduje – tu tas pats. Kai pradeda su tavimi bendrauti tik dėl to, kad tu išvaizdą pakeitei, o viduje vis dar tas pats mentalitetas ir kyla klausimas – kodėl jūs čia su manimi bendraujate?“, – prisiminė E. Cololo.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją