Narkotikai – vis sparčiau didėjanti problema jaunų žmonių tarpe ir, deja, bet tai – ne vien tik šou pasaulio dalis. Kaip teigė buvusi Egidijaus Dragūno mylimoji Eleonora, dar anksčiau, būdama kartu su garsiu atlikėju net ir šou pasaulio užkulisiuose ji niekada nesulaukė šiurpą keliančių pasiūlymų.

„Egidijus baisiai mane saugojo nuo narkotikų – niekada nieko. Ir pats labai bijojo“, – atviravo ji.

Egidijus Dragūnas, Eleonora Sebrova (dešinėje)

Tiesa, dabar moteriai tenka pastebėti baisesnius pavyzdžius. Pasak Eleonoros, situacija su narkotikais jaunų žmonų tarpe – labai bloga.

„Aš nesuprantu, kas darosi, ta prasme, žmonės nebegali. Aš nuvažiuoju į Vilnių pas jaunimą – visi ant to sėdi. Man tai yra baisu, aš nežinau, kaip su tuo kovoti, nes šalis jau yra paskendusi narkotikų liūne. Visiškai. Tai yra baisu, nes jie negalvoja, kas bus po 5 metų, kas bus po 10, kas bus su jų nosių šnervėmis, kas bus su jų smegenėlėmis“, – mintimis dalijosi ji.

Eleonora Sebrova

Narkotikų ir alkoholio vartojimas – nuolat visuomenėje auganti problema. Dažnai jauni žmonės, norėdami pasisemti įvairių patirčių ar pritapti prie neigiamą įtaką darančios aplinkos, nesusimąsto apie psichotropinių medžiagų poveikį jų sveikatai bei emocinei būklei, tačiau moksliniai tyrimai bei specialistų komentarai šia tema rodo, kad jų žala žmogaus organizmui – negrįžtamai pavojinga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją