„Aš labai greitai nuo to pavargstu“,– apie buvimą dėmesio centre kalba E. Straleckaitė-Domarkienė.

Laimėjus Lietuvoje itin populiarų projektą „Šuolis“, žinomai šokėjai atsivėrė dar daugiau galimybių, tačiau tuo metu moteriai norėjosi nuo visko tarsi pabėgti. „Man pasiūlė Amerikoje šokių karjerą tęsti ir man tai atrodė „ugh, nuo visko pabėgsiu, nebenoriu čia, viskas“,– pasakoja žinoma šokėja.

„Apie tave ten ar rašo, ar šneka, juk dažnai ne tik malonu būna, kartais tau ir atsibosta“,– mintimis dalijasi moteris. Pasiekus tokią ribą, kaip teigia ji, visada norėjosi nuo to pailsėti, atsitraukti.

E. Straleckaitės-Domarkienės teigimu, būti viešumoje tik todėl, kad būti žurnale, nėra labai gražu, o tame ir nemato prasmės. „Išeini, tai tu turi kažką tai atspindėti, kažkokią idėją“,– sako E. Straleckaitė-Domarkienė.

Žinoma šokėja, išgarsėjusi projektuose „Šok su manimi“ ir „Šuolis“, atskleidžia ne tik gražiąją viešumo ir žinomumo pusę. Nors būti dėmesio centre jai labai patinka, tačiau nuo to galima greitai pavargti. Norint būti viešumoje, išlikti įdomiai žmonėms, reikia ne tik būti, dalinti daug interviu, tačiau ir skleisti tam tikrą žinią, idėją, įdomiai save pateikti. Visa tai sukuria tam tikrą įtampą, o perdėtas aplikinių dėmesys išvargina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją