Itin žavia nuotrauka su antra puse garsus plaukų stilistas pasidalijo socialinio tinklo paskyroje. Ą. Misiukevičius parodė ne tik jųdviejų nuotrauką, bet ir parašė itin stiprius žodžius.

Šiuo įrašu jis leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Ačiū visiems už tokius gražius žodžius. Jūs esate tokia stipri mano Voveruškų armija ir, patikėkit, man labai daug ką reiškia ir pasako jūsų palaikymas. Prisiminkit, kad žmonės myli tave už tavo nuoširdumą, atvirumą, o ne orientaciją“, – tvirtai teigė garsus plaukų stilistas.

Ąžuolas Misiukevičius su širdies draugu

Delfi primena, kad apie santykius garsus plaukų stilistas yra prabilęs ir anksčiau. Štai Delfi TV laidoje „Nepatogūs klausimai“ pokalbio metu kalbėta ir apie širdies reikalus. Ar šiuo metu vaikinas yra santykiuose?

„Ne, – atsakė jis. – Būti su kažkuo tik dėl pliuso, nesąmonė. Man santykiai turi būti tokie, kai juose vienas kitą tempi į priekį. Aš dar tokio nesutikau, bet ir nesuku galvos. Atsiras, tai atsiras, jei ne – tai ne. Vadinasi, taip turi būti.“

Žiūrovai turėjo ir labai atvirų klausimų – ar Ąžuolas yra homoseksualus?

„Esu neapsisprendęs, – pripažino jis. – Pirmiausia, man yra duota jaunystė. Aš vadovaujuosi laisve. Esu bandęs ir su „juo“ ir su „ja“. Aš nesu apsisprendęs, nežinau, kas bus po dvejų metų, gal šalia manęs bus moteris, o gal – vyras. Bus tada, kai įvyks vestuvės, visi matysite, bus skandalas, ko labiausiai Lietuvai ir reikia.“

Nepaisant jaučiamos didelės laisvės, Ąžuolas save ateityje santykiuose mato tik su vienu žmogumi. Bet pikantiškos temos nesiliovė, pašnekovo klausta, koks buvo jo pirmasis kartas.

„Nerealus! Palangoje. Man buvo 18-ika metų. Bet buvo geras iš tikrųjų. Pusiau laukinis, pusiau naminis. Neatsimenu su kuo. Buvau neblaivus“, – nedaugžodžiavo jis.

Netrukus pašnekovo pasiteirauta, su kokiais trimis Lietuvos vyrais jis norėtų susipažinti artimiau?

„Su Rolandu Mackevičiumi, gal visai norėčiau ir su Egidijumi Dragūnu-Selu, būtų įdomu padiskutuoti, ir su Donatu Montvydu“, – išvardijo jis.

Pasirodo, šokti mėgstantis vaikinas turi ir svajonę, susijusią su šiuo hobiu.

„Norėčiau pakliūti į televizijos šokių projektą, kur galėčiau atskleisti šį savo talentą. Norėčiau iš tikrųjų. Rasčiau laiko, juk jaunystė, turi iš gyvenimo imti viską. Beje, esu lankęs pramoginius šokius ir man labai patinka salsa. Tikrai norėčiau išmėginti savo jėgas. Ne per instagramą, o su šokių partnere. Tikrai būtų smagu“, – neslėpė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Dalintis
Nuomonės