Artimiems V. Cololo bičiuliams ir bendražygiams kalbėti apie žinomo vyro netektį iki šiol yra sudėtinga, tačiau skausmas, kuris po humoristo mirties liko jo šeimos širdyse – neapsakomas žodžiais. Prieš ketverius metus tėčio netekusi atlikėja E. Cololo sako, kad visos dienos be jo – skirtingos.

„Čia kaip užsiklijuoji pleistrą, nueini, nusiprausi ir jis nukrenta – čia ta pati situacija. Vieną dieną tu esi stiprus, all good (liet. viskas gerai), o kitą dieną tik paima tave ant jausmų kažkokių ir vėl išgyveni – kaip sunku, kaip liūdna“, – kalbėjo ji.

Kaip teigė pati Evita, ilgą laiką jai buvo sunku žiūrėti net ir į apie mirusį tėtį primenančias nuotraukas.

„Aš negalėdavau žiūrėti nuotraukų. Man televizoriuje pamatyti, kad kažkas kažką rodo iš seniau ar anonsus kokius – man šakės. Kažkaip po truputėlį dabar aš jau galiu pasižiūrėti į jas. Įdomu, nes atrodo, kad neprisimeni, kaip atrodo, bet prisimeni“, – šypsojosi ji.

„Eurovizijos“ nacionalinės atrankos pusfinalio dalyvė Evita Cololo

Mergina pripažįsta, kad tokia vidinė stiprybė net ir šiandien ją lydi ne visada.

„Tas mano skydas – tai tik dėl to, kad aš šiandien taip jaučiuosi, kad galiu kalbėti, nes taip tai aš žliumbčiau kaip nežinau kas“, – laidoje „Nepatogūs klausimai“ teigė E. Cololo.

Nors mirtis yra neišvengiama mūsų gyvenimo dalis, artimojo netektis – negrįžtamai paveikia kiekvieno žmogaus gyvenimą. Kiekvienas iš mūsų gedime skirtingai, tačiau svarbiausia yra nepamiršti rūpintis savo ir šalia esančių artimųjų emocine sveikata, priimti savo jausmus ir užklupusias skaudžias emocijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją