„Pirma: jeigu mes turime mažą biudžetą ir sprendžiame, ką daryti, nes norime ir dekoracijų, ir dovanėlių, pirmiausia, rinkimės dovanėles, galime pagyventi ir su mažiau dekoracijų. Dekoracijos bus, pabus, praeis, mes jas supakuosime, bet tos dovanėlės, kurias padovanosime, aš manau, kad atneš tiek mums patiems, tiek aplinkiniams daugiau džiaugsmo“, – teigia J. Leimonė.

Žurnalistė pasakoja, kad ne vieną kartą yra kalbinusi įvairius finansų pašnekovus šia tema ir visi jie bendrai sutinka: pradėkite apie Kalėdas galvoti iš anksto, planuokite biudžetą iš anksto.

Taip pat moteris pataria atkreipti dėmesį į bankų siūlomas „finansinės saugumo pagalvės“ funkcijas taupyti. Ši funkcija leidžia automatiškai kaupti pinigus atskiroje sąskaitoje, apvalindama jūsų atsiskaitymus. Tokiu būdu galima nepastebint sutaupyti bent jau dalį sumos, reikalingos pasiruošti šventiniam laikotarpiui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją