Keturi draugai vieną dieną ėmė ir nusprendė, kad nors pažinti visą pasaulį yra labai įdomu, tačiau daug didesnis nuotykis yra leistis į kelionę pasieniu aplink Lietuvą tik su popieriniu žemėlapiu!

„Manau, kad ne tik tie miestai, kuriuos mes lankėme, ar tos lankytinos vietos buvo pagrindinis dalykas, kuris mums suteikė džiaugsmą kelionėje, bet ta interakcija su vietiniais žmonėmis“, – įspūdžiais dalijosi vienas iš kelionės sumanytojų Julius Janulevičius.

Visur kelio klausiantys vaikinai mažų miestelių gyventojams iš pradžių pasirodydavo keistai, žmonės negalėjo patikėti, kad kažkas vis dar keliauja tik su popieriniu žemėlapiu.

Savo gimtinės pažinimas yra vienas iš pilietiško žmogaus misijų, leidžiančių tarsi iš naujo pamilti savo šalį bei būti puikiai susipažinus su net ir slapčiausiais jos kampeliais.

Apie tai, kur keliavo vaikinai, kokius nuotykius patyrė, kiek pinigų išleido kelionėje bei kitas įdomias detales galėsite išgirsti jau greitai projekte „Mano poveikis“ pasirodysiančioje tinklalaidėje! Sekite naujienas!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją