„Manau, kad ne tik tie miestai, kuriuos mes aplankėme, ar lankytinos vietos buvo pagrindinis dalykas, kuris mums suteikė tą džiaugsmą kelionėje, bet ta interakcija su vietiniais žmonėmis“, – apie kelionėje patirtus įspūdžius pasakojo Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos tarptautinių reikalų koordinatorius Julius Janulevičius.

Kadangi vaikinai pasirinko kelionę tik su fiziniu žemėlapiu, dažnai sulaukė keistų aplinkinių žmonių žvilgsnių.

„Kadangi važiavome su fiziniu žemėlapiu, visur, kur stojome klausti kelio, į mus žiūrėdavo taip: „palaukit, jūs rimtai, dabar klausite čia kelio?“, tada parodai žemėlapį: „ai gerai, čia jūs keliautojai“, – apie keistas žmonių reakcijas kalbėjo aktyviai technologijų ir marketingo srityse veikiantis Mangirdas Navickas.

Nors pilietiškumo sąvoka dažnai suvokiama skirtingai, tačiau į pilietiško žmogaus sąvoką tikrai galima įtraukti geranorišką pagalbą tautiečiui visur ir visada!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją