Aktorius pasakojo, kad anksčiau gana dažnai buvo kviečiamas kažkur atvažiuoti, pakalbėti. Labiausiai jam įstrigo dalyvavimas socialiniame projekte, kuris vyko nepilnamečių kolonijoje, šalia Kauno.

Jo nuomone, šių laikų jaunimas yra susidaręs klaidingą požiūrį į karjerą, darbą, pinigus. „Tu durnas, neapsimoka dirbti. Čia mokesčiams visus tuos pinigus atiduosi. Reikia į anglus, į norgę važiuoti“ ,– laidos pašnekovas prisimena kolonijoje buvusių jaunų žmonių įžvalgas.

M.Papinigis susidarė nuomonę, jog jaunimas mano, kad sunku kažką pasiekti. „Man atrodo, kad pasiekti visų pirma siekiant reikia. Reikia tiesiog kažką daryti, kad susivokti kur tu esi, kas tau patinka, surasti kažkokią tai savo kryptį ir be kažkokio veiksmo tai yra neįmanoma“,– savo mintimis dalijasi žinomas aktorius.

M.Papinigis pasakoja, kad kine nėra nereikalingos profesijos ir kiekvienas jame dirbantis yra labai svarbus. Kine yra tiek daug įvairiausių darbų, kuriuos turi atlikti skirtingų profesijų žmonės.

„Aš su tokiu lozongu norėčiau nuvažiuoti ir įtikinti jaunimą, kad daroma ir padaroma“,– motyvuojančiai kalba aktorius.

Lietuvoje puikiai žinomas aktorius nori pakeisti klaidingą šių laikų jaunimo požiūrį į karjerą, darbą, pinigų uždirbimą. Svarbu nesėdėti vietoje ir negalvoti, kad nepasiseks, o tiesiog imti ir daryti. Susirasti mėgstamą veiklą, suprasti, kas labiausiai patinka ir to imtis. Tik taip galima pasiekti sėkmę ir tai galima padaryti ne tik užsienio valstybėse, bet ir Lietuvoje!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją