„Kai man pakilimo ta manija, aš investuoju į save labai daug. Aš imuosi kažko naujo mokytis. Bet aš mokausi taip, kaip profesionalai nesimoko. Aš išmokau groti pianinu, trimitu, saksofonu mokausi groti. Bet aš darau tai taip stačiai, taip nuoširdžiai. Aš rašiau, svorius kilnojau, šachmatais žaidžiau ir neblogą lygį pasiekiau“, – apie efektyvų mokymąsi pasakojo laidos pašnekovas.

M. Repšys prisitaikė prie turimo sutrikimo ir rado būdų, kaip tinkamai išnaudoti didelius energijos ir geros nuotaikos pliūpsnius.

Marius Repšys, „Šiaulių naktys“, alternatyvios muzikos konkursas „RUMSHK“(Žanetos Bytautienės nuotr.)

„Tai yra ir dovana, iš kitos pusės“, – pripažįsta aktorius.

Tačiau negydomas bipolinis sutrikimas gali stipriai pakenkti žmogaus gyvenimui, sukelti įvairiais priklausomybes, santykių ir finansines problemas, kelti suicidines mintis. Visa tai Marius patikina išgyvenęs gana ryškiai, nors tuo pat metu jam teko ne tik rūpintis savimi, bet ir žmona, dukra bei sūnumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją