„Po didžiulių asmeninių išgyvenimų su vyru, šeimoje, buvo didžiulis sukrėtimas, ir taip aš atsiradau psichoterapijoje“,– atvirai dalijasi moteris. Psichoterapija truko du metus. Pirmojo apsilankymo metu A. Grigaliūnienė suprato, kad į psichoterapiją reikia pasižiūrėti kaip į verslo susitikimą, pasidarant „prezentaciją“ sau galvoje.

„Ir aš pradedu pasakoti, kaip aš kartais tikrai nežiūrėdama savo resursų ir nepasakydama žmonėms, pavyzdžiui, kad man yra per daug darbo, dėmesio namams, pareigoms namuose“ ,– apie pirmąjį vizitą pas psichoterapeutę pasakoja žinoma moteris. Jos nuomone, ji darė didžiulę klaidą, kurią taip pat daro daug žmonių: „aš niekam nesakiau ir nesiskundžiau, viską savyje kaupiau, sukaupiau ir paskui ta guma taip tempėsi, tempėsi ir tokio charakterio, nelietuviško temperamento žmogui, viskas tūkšt!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)