Viktorina Delfi portale surengta knygos „Loterijų kodas“ išleidimo proga (knygą rasite čia). Knygos išleidimą inicijavo Lietuvos loterijų asociacija. Ji vienija didžiausias loterijų organizavimo, loterijų aptarnavimo, loterijoms skirtų produktų kūrimo ir gamybos paslaugas teikiančias bendroves mūsų šalyje.

„Remiantis tyrimais, loterijose nors kartą per metus dalyvauja 63 % 18–74 metų amžiaus Lietuvos gyventojų. Tai rodo, kad šis žaidimas yra populiariosios kultūros dalis. Žiniasklaidoje mes dažniausia matome tik pavienius pranešimus apie stambiausius laimėjimus, tačiau to nepakanka, kad suvoktume visą vaizdą – kodėl žmogui iš prigimties šis žaidimas toks artimas, kaip jis organizuojamas, galų gale – kaip jis Lietuvoje reglamentuojamas“, – sakė knygos sudarytoja, komunikacijos specialistė Asta Dovydėnaitė.Viktorina „Loterijų kodas“ Delfi portale vyko keturias savaites – buvo pateikti 4 testai. Kiekviename teste buvo pateikti penki klausimai, iš kurių teisingai atsakiusieji ne mažiau kaip į keturis, pretendavo laimėti vertingus tos savaitės prizus.

Iš visų dalyvių, bet kuriame viktorinos etape teisingai atsakiusių į bent 4 testo klausimus, atsitiktiniu būdu buvo atrinkta 30 laimingųjų. Jie kviečiami dalyvauti specialiame „Loterijų kodas“ žaidime, prie kurio vairo stos Arūnas Valinskas.

Laidos dalyviai turės teisingai atsakyti į klausimus, susijusius su loterijomis. Pasufleruosime, jog tie, kurie prieš žaidimą paskaitys knygą „Loterijų kodas“, turės didelį pranašumą.

A.Valinsko vedamo žaidimo piniginiai prizai: 1 vieta – 3 000 Eur, 2 vieta – 1 000 Eur, 3 vieta – 500 Eur.Taigi skelbiame sąrašą tų, kurie laimėjo kvietimą į finalinį žaidimo „Loterijų kodas“ laidos filmavimą. Dėl dalyvavimo filmavime su kiekvienu bus susisiekta tiesiogiai.

Sveikiname ir linkime žaidime sėkmės!