Šakiškiui padovanojo butą

„Dukra suko galvą, ką čia tam tėčiui, kuris lyg ir visko turi, įteikti švenčių proga. Na ir nusprendė pasitarti su mama. O ši kažkodėl leptelėjo nupirkti loterijų bilietų“, – prisimena Remigijus iš Šakių, kuris iki tol loterijas vertino itin skeptiškai.

Tiesa, dukrai mamos patarimas pasirodė vykęs, tad Remigijus švenčių proga sulaukė šūsnies įvairių loterijų bilietų. Vienas jų – „Teleloto“ žaidime laimėjo pagrindinį 2021-ųjų Kalėdų prizą.

„Džiaugsmo buvo visai šeimai. Ir žmonai, kurios patarimas pasirodė buvęs lemtingas. Ir dukrai, kuriai paskambinę pranešėm, kad tėčiui įteikė trijų kambarių butą sostinėje“, – pasakojo Remigijus.

Mažeikiškiai dalinosi Aukso puodą

„Tas bilietas man tiesiog degina kišenę“, – tokie buvo vieni pirmųjų žodžių, kuriuos ištarė mažeikiškė, įžengusi į „Teleloto“ loterijos atstovybę priešpaskutinę 2022-ųjų dieną.

Moteris per praėjusias Kalėdas planavo su visa šeima žaisti „Teleloto“. Tačiau prasidėjus šventiniam šurmuliui televizorius taip ir liko neįjungtas, o moters nupirkti bilietai – neišdalinti.

„Prisiminiau tik kitą dieną, kai visi jau buvo išsiskirstę. Visiškai nieko nesitikėdama nusprendžiau pati tuos bilietus patikrinti. Pirmi trys buvo be laimėjimų. Bet kai paėmiau ketvirtą, suvedžiau numerį – ekrane pasirodė užrašas, kad laimėta 750 948 eurai. Neįteikiau šeimynai bilietų, tai padovanosiu iškart pinigų“, – kalbėjo „Teleloto“ Aukso puodą laimėjusi žaidėja.

Vilnietė pasidovanojo „Audi Q5“

Nors iki Kalėdų dar kelios dienos – „Teleloto“ šventinėmis dovanomis kai kas jau džiaugiasi ir šiemet. Pavyzdžiui, tautiečiams gerai pažįstama Donata Gutauskienė-Laisva.

Praėjusią savaitę moteris laimėjo naują „Audi Q5“. Tiesa, laimingą bilietą ji sau įteikė pati.

„Artimieji dažnai dalyvauja „Teleloto“ – o aš bilietus perku būtent per šventes. Ir šįkart stipriai pasisekė. Džiaugiuosi – darbo reikalais tenka daug važinėti, tad patogus, erdvus, saugus, automobilis man būtinas. Be to esu „Audi“ markės gerbėja“, – dalinasi D. Gutauskienė-Laisva.

Per artimiausius kelis žaidimus „Teleloto“ dalyviams atiteks dar 10 naujų „Audi“ visureigių. Taip pat laukia Aukso puodas – kuriame milijonas eurų. Bei galimybė laimėti įspūdingą būstą Ispanijoje.

„Teleloto“ bilietus, kartu su atviruku bei individualiu pasveikinimo tekstu, galima dovanoti ir internetu – www.loto.lt.

Šaltinis
Temos
Projektas „Loterijų kodas“
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją