OHOHO
Kalėdos!

„Grožis reikalauja nuolaidų“ – tokiu šūkiu pirkėjus pasitinka „Grožio mugės“ išskirtinis asortimentas ir tiesiog traukte traukia pasinaudoti patraukliais pasiūlymais bei įsigyti higienos, plaukų, kūno bei burnos priežiūros priemonių ir daugybę kitų grožio prekių už ypač mažą kainą. Ir negana to, galite iš anksto pasirūpinti kalėdinėmis dovanomis artimiesiems, bičiuliams ar draugams už ypatingą kainą.

„Grožio mugėje“ mažos kainos pasiūlymai galios iki lapkričio 22 d., tad bet kuri jūsų kelionė į parduotuvę kasdieniam apsipirkimui gali būti suplanuota ir su apsukria stotele „Grožio mugėje”. Kosmetikos rinkiniai – praktiška ir visų laukiama dovana, o tokiais mažos kainos pasiūlymais verta pasinaudoti, nes daugeliui „Grožio mugės“ prekių taikomos iki 50 proc. nuolaidos.

„Grožio mugės“ asortimentas pasipildė išskirtinėmis naujienomis – tai ir odą raminantis, drėkinantis ir stangrinantis veido serumas „Q+A Hyaluronic Acid“, sausiems ir pažeistiems plaukams skirta kaukė – balzamas – šampūnas „Pantene Infinite Lenghts”, daugkartinio naudojimo pieštukas veido blizgesiui koreguoti „Amalfis“ bei daugybė kitų. Daugiau „Grožio mugės“ naujienų ir visą prekių katalogą galite peržiūrėti „Maximos“ svetainėje adresu: https://www.maxima.lt/leidiniai/grozio-muge-ruduo arba ieškoti popierinio leidinio parduotuvėse.

Ištikimi „Maximos“ pirkėjai žino, kad sumanus apsipirkimas ir planavimas gelbsti, tad į parduotuvę keliaukite atlikę „namų darbus“: pavartę „Grožio mugės” leidinį, sudarę pirkinių ir dovanų sąrašą bei pasiėmę su savimi „AČIŪ” lojalumo kortelę arba nesunkiai įsidiegę nemokamą „Maximos“ mobiliąją programėlę savo išmaniajame telefone („Google Play“, „App Store“).