OHOHO
Kalėdos!

Ieškoti geriausių akcijų padės „Anekdotas, o ne kaina“ pasiūlymai, kuriuos galima rasti prekybos tinklo leidiniuose.

Pasinaudoti verta ir „Kainų kaina“ gruodžio pasiūlymais, kurių metu privačių „Maxima“ prekių ženklų produktų, kurie savo kokybe nenusileidžia kitiems žinomų prekių ženklų produktams, galima įsigyti už kasdien mažiausią kainą visoje kategorijoje. Tai ir

Vienas svarbiausių produktų, kuris ne tik per šventes turi būti kiekvieno svetingo šeimininko namuose – kava. Štai „Nescafe dolce gusto“ ir „Starbucks“ kavos kapsulėms „Maxima“ parduotuvėse šiuo metu taikoma 40 proc. nuolaida.

40 proc. nuolaida šiuo metu taikoma ir „Arimex“ džiovintiems vaisiams, riešutams ir sėkloms, kurie neabejotinai pravers kepant gardžius šventinius skanėstus.

Desertams ir kepiniams gaminti skirti priedai, pabarstukai, želės ir kiti šventėms aktualūs „Dr. Oetker“ desertai – dar viena prekių grupė, kuria galima pasirūpinti iš anksto ir tuo pačiu sutaupyti. Šiems produktams „Maxima“ taiko net 50 proc. nuolaida.

Pasinaudojus „Anekdotas, o ne kaina“ pasiūlymu, 500 g maskarponės sūrio, kuris puikiai tiks kepiniams, galima įsigyti tik už 2,99 euro.

Iš anksto nusipirkti verta ir konservuotų produktų: daržovių, vaisių, uogienių, taip pat majonezo. Ypatinga 50 proc. nuolaida šią savaitę yra taikoma ir „Bonduelle“ produkcijai, kurią panaudosite šventinėms mišrainėms ir salotoms.

Jei per šventes gaminsite daug, aliejus – būtiniausių prekių sąrašo viršuje. Pasinaudojus „Kainų kaina“ pasiūlymu, 1 l saulėgrąžų aliejaus „Extra“ tekainuos 1,37 euro.

Kaip gi šventės be užkandžių? Ta proga traškučiai „Lay’s“ (250 g) šiuo metu kainuoja vos 1,69 eur.

Po sočių šventinių pietų ar vakarienės, gazuotas mineralinis vanduo – tikra atgaiva skrandžiui. Mineralinio vandens „Vytautas“ 1 l butelis už išties juokingą kainą – vos 0,26 euro.

„Anekdotas, o ne kaina“ pasiūlymai taikomi nuo lapkričio 28 d. iki sausio 8 d.

Daugiau akcijų ir nuolaidų ieškokite čia.