OHOHO
Kalėdos!

Šį kartą į pagalbą ieškant kalėdinių dekoracijų Kornelijai atskuba interjero dizainerė Sandra Očikaitė-Umbrasienė. Ji atskleidžia ryškiausias šių metų dekoro tendencijas ir dalinasi vertingais patarimais, padėsiančiais šventes pasitikti neišlaidaujant.

Tarp žvilgsnius iš tolo traukiančio namų dekoro, šventinių aksesuarų ir dovanų gausos nesunku pasimesti – į pirkinių krepšelį norisi dėti viską. Nežinantiems, kaip išsirinkti iš tokios kalėdinių papuošimų gausybės, interjero dizainerė pataria pirmiausia pradėti nuo spalvų. Nors ryškios klasikinės kalėdinės spalvos aktualumo nepraranda niekada, šiais metais jos pasitraukia į antrą planą ir užleidžia vietą neutralesnėms, žemiškoms spalvoms. Šią spalvinę gamą atspindi ir „Maximos“ parduotuvėse šiais metais karaliaujančios „Miško pasakos“ ir „Saldžios Kalėdos“ dekoro temos.

„Jei norite namuose susikurti universalų šventinį dekorą, atkreipkite dėmesį į žalią spalvą – ji priskiriama tiek tradiciniam, tiek miško tematikos dekorui. Lygiai taip pat su skirtingais atspalviais dera ir balta spalva“, – sako interjero dizainerė. Pasirinkę šių spalvų dekoro elementus galėsite būti tikri, kad net ir tendencijoms pasikeitus nesunkiai galėsite juos pritaikyti.

Nenorintiems išlaidauti, S. Očikaitė-Umbrasienė į pirkinių krepšelius pataria įsidėti ir bazinius žaisliukų rinkinius. Jie prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvėse siūlomi itin mažomis kainomis. Papildę keliais papildomais prabangesniais akcentais kasmet galėsite lengvai keisti šventinį dekorą per daug neišlaidaudami. Ieškantys išskirtinumo ir elegancijos, prekybos tinklo parduotuvėse ras ir modernios šventinės atributikos – prabanga alsuojančio namų, stalo bei eglučių dekoro, kuriame vyrauja juoda, ruda spalvos bei žalsi atspalviai.

Daugiau apie šventinį namų dekorą kviečiame žiūrėti Kornelijos parengtame vaizdo reportaže, o skubančius pasipuošti namus kviečiame jau šį savaitgalį užsukti į „Maxima“ parduotuves.

Lapkričio 24–26 dienomis vykstančių „Didžiųjų nuolaidų dienų“ metu pirkdami dvi ar daugiau ne maisto prekių, gausite net 50 proc. nuolaidą. Ypatingos kainos pasiūlymai galios daugiau nei 10 tūkst. skirtingų prekių rūšių! Puikus startas pasiruošimui Kalėdoms, nes nuolaidos visą savaitgalį galios ir namų, eglučių dekoravimo bei dovanų pakavimo priemonėms.