Šventės sugrįžta

Kokybiškas maistas – kokybiškam gyvenimui

Ėjimas gerina mūsų fizinę ir emocinę sveikatą, o nuo šiandien – dar ir padeda sutaupyti. Įsivaizduokite! Ateinate į parduotuvę, krepšelį užpildote mėgstamais vaisiais ir daržovėmis, prie kasos skenuojate savo telefone pasirodžiusį brūkšninį kodą ir žingsnius iškeičiate į 20 proc. nuolaidą.

„Mintis, kaip motyvuoti žmones daugiau judėti ir vaikščioti, mano galvoje kirbėjo jau prieš 6 metus, kuomet gimė pati programėlės #walk15 idėja. Šiandien man asmeniškai – istorinė diena ir daugiau nei šešerius metus puoselėtos svajonės išsipildymas“, – įgyvendinta idėja džiaugiasi mobiliosios programėlės #walk15 kūrėja V. Musvydaitė.

Visą mėnesį nuo rugsėjo 4 dienos naudojantis vaikščiojimo programėle #walk15, net 78-osiose „Iki“ parduotuvėse visoje Lietuvoje už vaisius ir daržoves bus galima atsiskaityti pritaikius žingsnių nuolaidą: 20 tūkstančių žingsnių – 20 procentų nuolaida!

„Judėjimas – neatsiejama sveikos gyvensenos dalis. O puiki gyventojų savijauta – mūsų prioritetas. Savo parduotuvėse nuolat turime didelį sveiko bei šviežio maisto pasirinkimą, taip pat organizuojame įvairius vaikščiojimo iššūkius. Norime paskatinti savo pirkėjus daugiau judėti, formuoti naujus sveikos gyvensenos įpročius ir valgyti daugiau vaisių bei daržovių, todėl nusprendėme suteikti jiems nuolaidą už nueitus žingsnius“, – teigia Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė.

Kaip apsipirkti žingsnis po žingsnio bei taisykles galite rasti ČIA.