„Linkėjimai iš Atlanto, linkėjimai iš Bahamų. Geras orelis, vėjas irgi neblogas. Štai ir žemė matosi. Čia kol kas gylis yra apie 101501,3 km, tai pakankamai seklumos, sakyčiau, teko pabuvoti ir ten, kur gylio – virš 8 km. Dabar turiu išplaukti kanalu į Bahamų seklumas, kur gylis – vos keli metrai. Tai Bahamų seklumos, jomis irsiuosi dar parą ar pusantros, tada jau link Majamio šausiu, bus toks atsargesnis etapas neužsirauti ant rifų, koralų ir akmenų, tai dabar turiu tikslai naviguoti. Dabar tik reikia nesusimauti paskutinėmis jūrmylėmis ir pasiekti žemyną“, – savo planais dalijosi A. Valujavičius.

Jis skaičiavo, kad Majamį tikrai turėtų pasiekti balandžio 22–23 dienomis.

„Nuotaikos neblogos, viskas good, kol kas pavyksta tiksliai naviguoti. Ir šitas vlogas paskutinis iš Atlanto vandenyno, kitas jau bus iš žemės. Atlantas juda į pabaigą. Gaila, smagu buvo, tikrai smagi kelionė, išsivaliau galvą, išsivaliau plaučius, – keturis mėnesius kvėpavau švariausiu oru pasaulyje“, – kaip visada šmaikštus buvo irkluotojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)