Būk pasiruošęs pakeisti taisykles

Būk pasiruošęs pakeisti taisykles

„Kai norisi didelio miesto efekto, atvažiuoju prie „Quadrum“ verslo centro, kuris man labai primena Londono „Canary Wharf“ rajoną. Čia galite pasidaryti nuotraukų, tarsi būtumėte Didžiosios Britanijos sostinėje“, – tikina Orijus.

Pasiilgusius prancūziškos dvasios su senosios architektūros akcentais, Orijus kviečia atvykti prie Lietuvos nacionalinės filharmonijos arkos. Filharmonijos pasažo skersgatvis ir gražiausia Vilniaus arka, anot jo, viena iš paryžietiškiausių sostinės vietų.

Kiekvieną iš užsienio ar kito miesto atvykusį svečią, Orijus nedvejodamas nusivestų į Vilniaus senamiestį ir jame esančią Stiklių gatvę. Stiklių gatvėje iki šiol gyva amatininkų aura. Čia lietuvių kūrėjai stiklą verčia įspūdingais meno kūriniais, o senovinių pastatų vitrinose žiba deimantai ir išskirtiniai juvelyrų darbai. Vietos menininkus, amatininkų krautuvėles ir jaukius restoranus glaudžianti Stiklių gatvė nepalieka abejingų ir neabejotinai gali būti vadinama viena fotogeniškiausių Vilniaus vietų.

Ieškantiems ypatingos estetikos, Orijus rekomenduoja apsilankyti naujausiame, gražiausiame ir moderniausiame Vilniaus rajone – Paupyje. Juk čia kiekvienas kampas vertas nuotraukos!

Su „Galaxy S22 Ultra“ bet kokiomis apšvietimo sąlygomis galite užfiksuoti nuotraukas ar vaizdo įrašus, kuriais iš karto galima pasidalinti socialiniuose tinkluose. Nesvarbu, ar už lango šviečia saulė, ar vaikštote po naktinį miestą, pažangios naktinės fotografijos galimybės leidžia nufilmuoti ryškius ir detalius vaizdo įrašus tiek galinėmis, tiek priekine kameromis. Turėdama 100 kartų vaizdo priartinimo galimybę, „Galaxy S22 Ultra“ kamera tampa ne tik pajėgiausia, bet ir pačia sumaniausia iš kada nors montuotų „Samsung“ telefonuose.

Kaip ir kokias nuotraukas pavyko padaryti kelionių žurnalistui Orijui Gasanovui, kviečiame pasižiūrėti video reportaže.