Būk pasiruošęs pakeisti taisykles

Būk pasiruošęs pakeisti taisykles

Pokalbio metu moteris ne kartą akcentuoja, kad prie stalo verda visas gyvenimas ir kunkuliuoja smagiausi pokalbiai: „Man maistas yra ir ragavimas, ir džiaugsmas, ir malonumas, ir bendravimas, ir aplinka – viskas viename“. Genialumas paprastume ir lengvumas viskame – taip norisi apibūdinti Neringos Zeleniūtės santykį su maistu ir kasdienybe žvelgiant į jos „Instagram“ nuotraukas bei klausantis, kaip sveikos gyvensenos balansą moteriai pavyksta išlaikyti net per atostogas.

Valgo lengvai, kad galėtų miegoti ramiai

Garsi moteris pasakoja, kad pirmoje dienos pusėje su saiku valgo viską be išimčių, ir niekada nėra skaičiavusi nei gramų, nei kąsnių, nei kalorijų.

„Nesu gyvenime net mėginusi suskaičiuoti, kiek aš tų kalorijų suvartoju, bet tiesiog žinau, kad vakare noriu lengvumo tam, kad galėčiau ramiai miegoti, kad man nereiktų jokių papildomų priemonių savo miego kokybei gerinti. Mano taisyklė numeris vienas: kai sakoma, kad vakarienę reikia atiduoti priešui, tai aš jos niekam neatiduodu, aš ją tiesiog palengvinu“, – kvatoja Neringa.

Surimtėjusi ji sako, kad virtuvėje visuomet turi bazinių produktų, iš kurių bet kada gali išvirti ar iškepti bet ką: „Mūsų šaldytuve visada yra kiaušinių, lašišos, varškės, grietinės, sūrio ir kitų pieno produktų. Net jei namuose daugiau nieko nebūtų, kažką labai skanaus galėčiau pagaminti ir iš tiek“.

Neringa Zeleniūtė

Atostogos yra emocinė, o ne besaikio valgymo būsena

Paprašyta pasidalinti, be ko neįsivaizduoja dienos pradžios, Neringa teigia, kad privalomas ryto startas jai yra šiltas vanduo su citrina ir šlakelis tyro alyvuogių aliejaus. Tiesa, moteris papildo, kad pastarojo kelionių metu tenka laikinai atsisakyti, nes butelio alyvuogių aliejaus su savimi nesivežiosi, tačiau kiti mitybos įpročiai per atostogas lieka nepakitę.

„Apie poreikį atsipalaiduoti per atostogas galime diskutuoti ištisas valandas. Man to poreikio nėra, nes aš kasdien sau leidžiu viską ragauti. Ko man reikia per atostogas? To paties, ką darau kiekvieną mielą dieną. Tame ritme, į kurį tu save pastatai ir kuriame jautiesi patogiai, tau nieko keisti nereikia. Tu tiesiog pakeiti aplinką. O aplinkos pakeitimas nereiškia, kad dabar jau turi griūti prie stalo ir prisikimšti pilnus žandus maisto. Nes valgymas, ragavimas ir besaikis šlamštimas yra trys skirtingi dalykai. Jeigu tu ragauji, tu mėgaujiesi. Jeigu tu valgai, tu papildai savo kasdienį poreikį. Bet jeigu tu šlamšti, tuomet nesiskųsk, kad per atostogas priaugai penkis kilogramus“, – svarsto moteris.

Neringa Zeleniūtė

Neringa džiaugiasi, kad atostogų metu jai ne tik pavyksta išlaikyti įprastą režimą, bet ir gauti progą valgyti daugiau šviežių jūros gėrybių, ką tik nuo krūmo nuraškytų vaisių ir iš lysvės išrautų daržovių. Ji atvira: „Ragauju, jeigu patinka – pakartoju. Kuo atostogos skiriasi nuo kiekvienos dienos? Aš manau, tik aplinkos pakeitimu. Atostogos yra emocinė, o ne besaikio valgymo būsena, bent jau man“.

Kasdien neapsieina be trijų daiktų

Neringa pasakoja, kad per atostogas nekinta ir sporto režimas: kaip pati sako, sportuoja kiekvieną mielą dieną, 8:30 val., o sportuodama dedasi ausines ir visuomet klausosi dienos hitų per „Spotify“.

Ji dalijasi, kad šiuo metu naudojamos belaidės „Samsung“ ausinės „Galaxy Buds Pro“ turi profesionalaus lygio technologiją, kuri suteikia galimybę pačiai nuspręsti, ar nori girdėti tik per ausines skambančią muziką ir visiškai atsiriboti nuo aplinkos triukšmo, ar vis tik girdėti, kas vyksta aplink. Be to, kaip sako pati Neringa, šių ausinių savybė blokuoti aplinkos triukšmą jai yra nepamainomas dalykas ne tik sporto salėje, bet ir lėktuve.

Moteris atskleidžia, kad nei sporto, nei kelionių neįsivaizduoja be dar dviejų daiktų: telefono ir išmaniojo laikrodžio. Neringa šiuo metu naudojasi įspūdingą šuolį išmaniųjų telefonų technologijų srityje padariusiu „Samsung“ flagmanu „Galaxy S22 Ultra“ ir rafinuoto dizaino, galingu bei funkcionaliu laikrodžiu „Galaxy Watch4 Classic“.

Neringa Zeleniūtė

„Be telefono aš neturėčiau nei nuotraukų, nei vaizdo įrašų prisiminimams iš atostogų, o su naujausiu „Galaxy S22 Ultra“ telefonu ryškiausios nuotraukos pavyksta iš pirmo karto ir be jokių pastangų: jis pats prisitaiko prie apšvietimo ir turi automatinio redagavimo funkciją. Be išmaniojo laikrodžio apskritai nebegaliu apsieiti – tai yra mano sporto amunicija: „Galaxy Watch4 Classic“ rodo ne tik žingsnius, bet ir yra labai intuityvus, jis turi visas naujausias ir man labai aktualias funkcijas, pavyzdžiui, kūno analizės, spaudimo ir pulso“, – tai, kaip technologijos palengvina kasdienybę ir padeda analizuoti savijautą, dėsto moteris.

Geros nuotaikos nestokojanti Neringa „Samsung“ įrenginių privalumus galėtų vardinti ir vardinti, nes šiam prekiniam ženklui yra ištikima nuo paauglystės. Kaip ištikima ir skaniam, visaverčiam maistui bei kasdieniam sportui.