Būk pasiruošęs pakeisti taisykles

Būk pasiruošęs pakeisti taisykles

Jei reikėtų pasirinkti, kokio amžiaus būdamas pragyvensi visą likusį gyvenimą, ką rinktumeis: visada būti 20-metis ar visada būti 40-metis?

– Vienareikšmiškai – keturiasdešimtmetis: daugiau proto, daugiau patirties, daugiau pinigų, daugiau laisvės. O atrodysiu taip pat gerai arba dar geriau. Vieni pliusai.

Cepelinai ar pica su ananasais?

– Pica su ananasais, nes modernas „veža“ labiau nei tradicijos.

Jei reikėtų pasirinkti – būti pliku ar neturėti antakių – ką pasirinktum?

– Plikas buvau jau ne kartą, tad renkuosi be antakių – papildomas plotas naujai tatuiruotei (juokiasi).

Jeigu telefone būtų galima turėti tik vieną funkciją: fotografuoti arba skambinti, ką pasirinktum?

– Jeigu turėčiau kitokį telefono modelį, dar pasvarstyčiau prieš atsakymas, bet su dabar turimu naujausiu „Samsung“ telefonu „Galaxy S22 Ultra“ nuotraukos tokios įspūdingos, kad tiek galinės, tiek priekinės kameros yra tiesiog per geros jų atsisakyti. Bet aš absoliučiai viską mėgstu šiame telefone, net ir siųsti eilines žinutes.

Puikiai pasitarnauja ir tai, kad flagmano „Galaxy S22 Ultra“ kamera nuotraukas ir vaizdo įrašus galima užfiksuoti bet kokiomis aplinkos sąlygomis ir, be papildomo redagavimo, jais iš karto dalintis socialiniuose tinkluose. Išmanusis telefonas taip pat turi išmaniąją „Vision booster“ technologiją, automatiškai reguliuojančią kontrastą pagal aplinkos apšvietimą, todėl vaizdo kokybė yra itin detali bei nepriekaištinga ir už lango šviečiant saulei, ir vaikštinėjant po naktinį miestą.

Tatuiruotės ar auskarai?

– Renkuosi tatuiruotę, nes ji tampa kūno dalimi, o auskarai – tik daiktai, kurių į kapus nenusineši.

Tūkstantis eurų sąskaitoje ar savaitė atostogų?

– Aišku, kad savaitė atostogų! Kiekvienas tūkstantis – visada vienodas, o bet kokios kelionės įspūdžiai – vieninteliai ir nepakartojami. Be to, visi įspūdžiai lieka ne tik atmintyje, bet ir telefone.

Jeigu privalėtum namuose auginti gyvūną, kas tai būtų: gyvatė ar voras?

– Nei vienas nėra mano mylimiausias augintinis, tai renkuosi tą, kurį reikia rečiau šerti – kad būtų kuo mažiau kontakto.

Jeigu telefonas turėtų tik dvi skambučių melodijas, kurią rinktumeisi: „Barbie Girl“ ar „Gangnam Style“?

– Renkuosi „Barbie Girl“, nes šis kūrinys jau tapęs klasika, o „Gangnam Style“ buvo tiesiog laikinas mados klyksmas.

Kalėdos ar Velykos?

– Jeigu atvirai, man Kalėdos patinka labiau, bet renkuosi Velykas. Kodėl? Nes prisikėlimas kiečiau už gimimą. Tiesiog visi, kuriuos pažįstu, kažkada yra gimę, o prisikėlusio iš numirusių man dar neteko sutikti.