Drakonai, Baltųjų klajūnų armija, kova dėl Geležinio sosto bei kruvinos išdavystės – toks įtemptas fantastinis siužetas „Sostų karams“ pelnė 308 apdovanojimus ir 506 nominacijas per pastaruosius 8 metus.

Jau balandžio 14 dieną prasidės paskutinis „Sostų karų“ sezonas. „Telia Lietuva“ kartu su DELFI kviečia skaitytojus atsakyti į bene didžiausio Lietuvoje „Sostų karų“ gerbėjo Andriaus Tapino klausimus ir taip laimėti SAMSUNG QLED televizorių, per kurį ir galėsite stebėti visas kraują stingdančias „Sostų karų“ scenas.

Paskutinio „Sostų karų“ sezono premjera jau balandžio 14 dieną.

Klausimus galite rasti čia. Atsakę teisingai į pateiktus klausimus, galėsite užsiregistruoti ir taip dalyvauti žaidime. Žaidimas vyksta iki kovo 31 dienos.

Iš visų dalyvių, kurie atsakė teisingai į visus klausimus, atsitiktine tvarka 2019 m. balandžio 2 d. išrenkamas žaidimo laimėtojas, kuris laimės pagrindinį prizą – televizorių „Samsung Qled“ QE55Q6FN. Taip pat dar teisingai atsakiusių dalyvių laukia papildomi prizai: 5 dalyviai gaus po 2 kvietimus į Comic-Con 2019 renginį, kuris vyks 2019 rugsėjo 21d, Litexpo Vilniuje.

Žaidimo dalyviais negali būti asmenys jaunesni nei 18 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)