Apie vakar... Jūsų gyvenimo lūžio taško istorija. Kada ir koks įvykis ar asmenybė tapo svarbiausiu Jūsų gyvenime, lėmusiu esminį Jūsų kūrybinės veiklos, verslo pasiekimų ar asmeninio gyvenimo posūkį?

Negalėčiau išskirti vieno momento ar žmogaus, kuris viską pakeitė. Tai buvo ilgas kelias, kurio metu buvo daugybė transformacijų. Ir jų dar tikrai bus daugybė, net jei to nenorėsiu. Tad tiesiog atsipalaiduosiu, mėgausiuosi šia kelione ir žiūrėsime, kaip man seksis.

Apie šiandien... Kas šiandien Jums labiausiai rūpi ar jaudina šių dienų Lietuvos aktualijų kontekste?

Labiausiai nerimauju dėl to, kad esame per daug įsikibę į savo, kaip šalies, praeitį ir bandome tobulinti seną modelį, kad jis bent kaip nors veiktų. Kai tuo tarpu tereikia braukti brūkšnį ir pradėti kurti visą valstybės modelį iš naujo, tam pasitelkiant naujus žmones ir požiūrius.

Visas pasaulis aplink mus pasikeitė neatpažįstamai – jei mes nespėsime keistis bei prisitaikyti kartu su juo (o gal ir greičiau), tada būsime pasmerkti likti gyvenimo pakraščiuose.

Visas pasaulis aplink mus pasikeitė neatpažįstamai – jei mes nespėsime keistis bei prisitaikyti kartu su juo (o gal ir greičiau), tada būsime pasmerkti likti gyvenimo pakraščiuose.
Julius Gregorauskas

Apie rytojų... Kokią žinutę nusiųstumėte į ateitį, kokiais žodžiais prabiltumėte ar ką norėtumėte palinkėti mūsų šaliai ir jos ateities kartoms?

Išnaudoti tą milžinišką potencialą, kuris slepiasi mūsų žmonėse, ypač jaunosiose kartose. Mąstykite globaliai ir supraskite, kad niekuo nenusileidžiame kitoms šalims. Išties, daug kur jas lenkiame, tereikia tuo patikėti ir imti veikti.

Ir apie svajones... Kuo Jūs būtumėte ar svajotumėte būti, jei nebūtumėte tuo, kuo esate šiandien?

Esu 100 proc. laimingas dėl to, kas ir koks esu, tad nieko tikrai nekeisčiau. Bet esu tikras, kad ateityje laukia dar daug pokyčių, nuotykių ir išbandymų, kurie mane pakeis ir būsiu kitoks nei šiandien. Bet to laukiu su dideliu smalsumu bei entuziazmu.