30 metų iki šiandien

Gimtadienį švenčiančio prekybos tinklo „Iki“ žaidimo „30 mums, 30 automobilių Jums“ dalyviai neslėpė džiaugsmo ir beveik vieningai tikino – laimėjimas tapo netikėta staigmena.

Iš Eišiškių kilusi, tačiau laimingąjį čekį Vilniuje užregistravusi 82 m. Genovefa Račkauskienė loterijoje dalyvavo vos antrą kartą gyvenime. Garbaus amžiaus moteris automobilį žada padovanoti šeimos nariams.

Telšiškei Ievai Barodicienei laimėjimas – dviguba šventė, nes gegužės 5-ąją moteris atšventė 37-ąjį gimtadienį. „Loterijose niekada nesisekdavo, todėl šis automobilis – labai didelė staigmena. Tai tapo tiesiog įspūdinga gimtadienio dovana“, – džiaugiasi ji. I. Barodicienė automobilį žada vairuoti pati, o artimiausiuose planuose – kelionė po Lietuvą, aplankant miestus, kuriuose dar neteko pasisvečiuoti.

51 m. Lina Urbonaitė iš Šiaulių sako, kad sudalyvauti šioje loterijoje ją sudomino netikėtas loterijos formatas – bilieto pirkti nereikėjo, tiesiog po apsipirkimo užregistruoti pirkimo čekį.

„Loterijose paprastai nedalyvauju, laimėti nesitikėjau, o ir suvokimas, kad laimėjau, atėjo tik po kelių dienų. Kai namo parvažiuosiu nauju automobiliu – su šeima šį laimėjimą tikrai atšvęsime“, – pasakoja ji. Vairuoti laimėtą automobilį L. Urbonaitė žada pati, o pirmoji kelionė laukia iš Vilniaus į gimtuosius Šiaulius. Visgi, vasarą L. Urbonaitė būtinai žada nuvykti ir į pajūrį.

54 m. Kretingos r. savivaldybės darbuotoja Rasmina Beniušienė sako, kad laimėtas automobilis jos gyvenime – pirmas. „Viltis, kad laimėsiu, buvo maža, bet man labai pasisekė. Tai didžiulė staigmena“, – šypsosi ji. Pašnekovė džiaugiasi, kad šis visureigis ekonomiškenis negu jos iki šiol turėtas automobilis.