SEB banką ir LOGIN drauge veda misija rūpintis ateities kartomis: nuolat ugdyti visuomenę, skatinti verslumą, inovacijas. „Naujausios technologijos kasdienybėje, kūrybiškumas, finansinis raštingumas yra mums labai aktualios temos. Nuolat skatiname technologijų pažangą, inovacijas ir verslumą, padedame siekių turintiems versliems žmonėms įgyvendinti jų idėjas – jau ne pirmus metus plėtojame savo Inovacijų centro veiklą, kuris iki šios vasaros pabaigos persikels į naują banko būstinę ir atvers dar daugiau galimybių tobulinti banko paslaugas, bendradarbiauti su startuoliais bei padėti augti mažoms ir vidutinėms įmonėms“, – sako Sonata Gutauskaitė-Bubnelienė, SEB Baltijos šalių tarnybos mažmeninės bankininkystės vadovė.

Anot jos, kad būti pasirengus keistis ir nebijoti pokyčių, skatinti naujas idėjas yra ypač svarbu šiuo pandemijos metu, kai gyvenimas bei kasdienybė keičiasi labai greitai. „Mums svarbu skatinti visuomenės pažangą, dalijimąsi žiniomis ir įkvėpti žengti koja kojon su naujausiomis tendencijomis, todėl ir toliau esame LOGIN partneriai“, – sako SEB Baltijos šalių tarnybos mažmeninės bankininkystės vadovė.
S. Gutauskaitė-Bubnelienė

Pasak LOGIN vadovės Sandros Meškauskaitės-Stepšienės, partnerystėse svarbiausias dalykas yra bendros vertybės ir tikslų siekimas. „Turėdami tokius partnerius kaip SEB bankas mes sustipriname savo skleidžiamą žinią ir realiu pavyzdžiu rodome, kad technologijos yra visur, kad tai – mūsų kasdienybė, kad visi esame progreso dalis, – sako LOGIN vadovė. – Pasaulyje susidariusiose neeilinėje situacijoje, dar kartą galėjome „pasimatuoti“ savo inovatyvumą, lankstumą, drąsą, o turint ištikimus partnerius – visi pokyčiai yra įveikiami dar lengviau.“

Šiemet LOGIN keičia savo veidą – inovacijų ir technologijų gerbėjus rugsėjo 24–25 dienomis pasitiks ne vienas, o keturi renginiai. Festivalio organizatoriai, norėdami užtikrinti dalyvių, partnerių ir pranešėjų saugumą, šių metų inovacijų ir technologijų festivalį verčia 4 atskirais renginiais: LOGIN Progress Makers, LOGIN Curious Minds, LOGIN Future Leaders ir LOGIN Game Changers. Visi šie renginiai tuo pačiu metu vyks numatytomis dienomis, parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

„LOGIN Progress makers“ renginio pranešėjų sąrašas nuolat atnaujinamas: https://login.lt/speakers/.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)