Žmonėms, nespėjusiems įsigyti bilietų ar dėl kitų priežasčių negalintiems atvykti į konferenciją, pasiūlysime pagrindinės „Omnitel“ salės pranešimus stebėti tiesiogiai DELFI portale.

Šių metų konferencijoje bus galima iš pirmųjų lūpų išgirsti neeilinių žmonių, išskirtinių asmenybių, savo idėjomis ir naujausiomis technologijomis keičiantis arba jau pakeitęs įvairias gyvenimo sritis, pasakojimus. Apie pirmąją žmonių misiją į Marsą kalbės „Mars One“ įkūrėjas Basas Lansdorpas, kurį pristato pagrindinis informacinis partneris Delfi.lt. Apie tai, kad elektros lemputė gali tapti prietaisu, perduodančiu duomenis belaidžiu būdu, pasakos Haraldas Haasas, apie drąsias reformas šalyje kalbės Gruzijos teisingumo ministro pavaduotojas Giorgijus Vashadzė, apie bendruomenės vaidmenį sprendžiant sudėtingas viešojo sektoriaus problemas – JAE strateginio planavimo ekspertas Noah Rafordas, įžvalgomis, kaip atliksime mokėjimus jau visai netolimoje ateityje, dalinsis „PayPal Developer“ tinklo vienas vadovų Corrado Tomassoni ir kt.

„Džiaugiamės, kad šiais metais į konferenciją susirenka ne tik besidomintieji technologijomis, bet ir tie, kuriems įdomu, koks bus mūsų rytojus – tiek politikoje, tiek versle, tiek kitose srityse, – sako „Login“ organizatorius Arnoldas Rogoznyj. – Juk šiais metais ir pati konferencija smarkiai plečia savo temų spektrą – kalbėsime ne tik apie internetą bei technologijas, bet ir apie tai, kokį vaidmenį jos atlieka kasdieniame kiekvieno mūsų gyvenime, pradedant vaikų auginimu ir baigiant globalia politika.“

Įdomiais užsiėmimais konferencijos dalyvius vilios ir kitos erdvės – šiais metais VšĮ „Versli Lietuva“ organizuoja jauniesiems verslininkams skirtą mugę „Startup Fair“, kuri bus skirta pradedančiajam verslui. Taip pat konferencijos svečiai galės dalyvauti ir mažosiose interneto reklamos, pardavimų, socialinių tinklų, mobiliųjų technologijų sesijose.

Daugiau pranešėjų bei visą informaciją apie „Login“ galite rasti čia.

Balandžio 18-19 dienomis vyksianti progreso konferencija „Login“ šiais metais organizuojama jau 7-ąjį kartą. Didžiausia interneto tendencijų konferencija Baltijos šalyse savo istoriją pradėjo 2007 m., kaip Lietuvos tinklaraštininkų konferencija. Pernai „Login“ pritraukė daugiau nei 3000 lankytojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)