Po netikėtų teroristinės grupuotės „Hamas“ išpuolių prieš Izraelį ir dėl šalyje kilusių neramumų, „Telia“ klientai savaitę laiko galės nemokamai skambinti ir naudoti mobiliuosius duomenis bei siųsti SMS žinutes į ir iš Izraelio bei Palestinos. Nuliniai ryšio tarifai su Izraeliu galioja nuo spalio 7 d. 00:00 iki spalio 13 d. 23:59 valandos, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Su didele užuojauta Izraelio žmonės reiškiame jiems savo palaikymą ir jungiame nemoką ryšį visiems savo klientams, norintiems susiekti su savo artimaisiais Izraelyje ir Palestinoje arba išvykusiems į šią šalį. Mažiausiai savaitę tarptautiniai skambučiai iš Lietuvos į Izraelį arba atvirkščiai nieko nekainuos“, - sako „Telia“ verslo klientų vadovas Daniel Karpovič.

Nemokami skambučiai ir SMS galioja visiems „Telia“ privatiems ir verslo klientams bei turintiems išankstinio mokėjimo korteles „Ežys“ ir „Ekstra“. Klientai susisiekti su savo artimaisiais ir draugais, esančiais Izraelyje ir Palestinoje, galės tiek iš mobiliojo, tiek iš fiksuoto ryšio tinklo skambučiais ar SMS žinutėmis.

Savo ruožtu „Tele2“ informavo, kad jų tinkle – nemokami skambučiai ir SMS į Izraelį.

„Tele2“ nuo spalio 7 d. kompensuoja tarptautinio ryšio pokalbius ir žinutes į Izraelį, rašoma pranešime žiniasklaidai. Kompensacija taip pat galioja ir tarptinkliniam ryšiui – nemokamai skambinti, rašyti žinutes ir naudotis internetu gali šiuo metu Izraelyje esantys „Tele2“ klientai. Skambučių, SMS ir interneto duomenų kaštai mobiliojo ryšio operatoriaus tinkle kompensuojami privatiems ir verslo klientams.

„Įvykiai, nutikę Izraelyje, sukrėtė kiekvieną iš mūsų. Suprantame, kaip svarbu tokią akimirką palaikyti ryšį su artimaisiais, todėl kompensuojame skambučius ir žinutes tiek esantiems Izraelyje, tiek skambinantiems į šią šalį“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Baltijos šalims.

Tarptautinio ir tarptinklinio ryšio skambučiai, SMS ir tarptinkliniai interneto duomenys „Tele2" klientams bus kompensuojami iki spalio 14 d. 23 val. 59 min.

„Bitės“ klientai taip pat galės nemokamai susiekti su Izraelyje esančiais artimaisiais.

„Įvykiai Izraelyje sukrėtė mus visus. Rūpinamės savo klientais, taip pat visais geros valios žmonėmis šiuo išskirtinai skaudžiu metu, todėl visą savaitę nuo šio vakaro mūsų klientai galės nemokamai naudotis mobiliaisiais duomenimis, skambinti ir siųsti trumpąsias žinutes į ir iš Izraelio, taip pat Palestinos.

Šios išskirtinės paslaugų sąlygos įsigalioja tuojau pat ir galios iki spalio 13 d. 23:59 valandos“, – sako „Bitės“ generalinis direktorius
Gintas Butėnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją