40-yje šalių, įskaitant Lietuvą, oficialiai pradedama teikti „PC Game Pass“ paslauga. Ją užsisakę žaidėjai gaus prieigą prie šimtų aukštos kokybės kompiuterinių žaidimų „Windows“ operacinėje sistemoje, įskaitant naujus „Xbox Game Studios“ leidinius nuo pat pirmosios dienos.

Šiuo metu platformoje siūlomi kultiniai „Bethesda“ žaidimai, „EA Play“ narystė, papildomi privalumai „Riot“ žaidimuose

Nauji žaidimai, kuriuos netrukus bus galima įsigyti su „PC Game Pass“, yra „Minecraft Legends“ (balandžio 18 d.), „Redfall“ (gegužės 2 d.) ir kt.

„PC Game Pass“ galima įsigyti Lietuvoje už 9,99 Еur/mėn. Nauji nariai, norintys prisijungti prie „PC Game Pass“, gali apsilankyti svetainėje xbox.com/pcgamepass ir sužinoti daugiau detalių, kaip užsiregistruoti.
XBOX žaidimai

„Švenčiant šios programos pradžią, naujiems nariams Lietuvoje ribotą laiką bus taikomas specialus sveikinimo pasiūlymas „3 mėnesiai už 1 Eur“. Tie, kurie dalyvavo mūsų „Insider" programoje, gaus du nemokamus „PC Game Pass" narystės mėnesius be jokių papildomų veiksmų kaip padėką už tai, kad padėjote mums įgauti patirties ir buvote vieni pirmųjų „PC Game Pass" narių Lietuvoje. Artimiausiomis dienomis tai bus galima padaryti tiesiogiai narių paskyrose“, – rašoma „Microsoft“ pranešime.

Tarp platformoje siūlomų žaidimų yra „Forza Horizon 5“, „Sea of Thieves“, „Grounded“, „Age of Empires IV“, FIFA 22 ir kt.