Maksimalus prisitaikymas prie aplinkos

Kiekvienas šio televizoriaus dizaino elementas buvo gerai apgalvotas. Prabangūs metaliniai rėmeliai yra ypač siauri, todėl akys natūraliai susitelkia į vaizdą, o ne į tai, kas aplink.

Tuo tarpu „Living Decor" paverčia jūrų televizorių svarbiausia svetainės dekoracija, su ekrano meno kūriniais, asmeninėmis nuotraukomis, užsklandos temomis ir laikrodžio rodymo funkcija. Na, o kai TV naudosite, unikali „Sony" aplinkos optimizavimo technologija automatiškai pritaikys vaizdą ir garsą pagal jūsų aplinką

Įprastuose televizoriuose ryškumas išlieka toks pat, neatsižvelgiant į šviesą kambaryje, todėl vaizdas gali būti per tamsus arba per šviesus. Šiame televizoriuje yra šviesos jutiklis, kuris optimizuoja vaizdo ryškumą pagal kambario sąlygas – padidina ryškumą šviesiuose kambariuose ir sumažina tamsesniuose, kad matytumėte tobulą vaizdą.

Be to, „Sony XR65A75KAEP" nustato jūsų sėdėjimo padėtį ir optimizuoja garsą taip, kad galėtumėte mėgautis tokia pačia garso kokybe iš bet kurios padėties, tarsi sėdėtumėte priešais televizorių.

Išskirtinė vaizdo kokybė naudojant išmanias technologijas

Šis TV turi 4K raiškos OLED ekraną, todėl galėsite mėgautis nepaprastu kontrastu. „XR OLED Contrast Pro" išryškina spalvas ir kontrastą šviesiose srityse išskirtinai tikroviškiems vaizdams, pasižymintiems grynais juodais atspalviais ir akinamu šviesumu. Šis OLED televizorius turi ir specialų temperatūros jutiklį, kuris, kartu su „Cognitive Processor XR", tiksliai valdo ekrano šviesumą, kad pikseliai šviesiose srityse būtų apšviečiami vienu metu.

Na, o „BRAVIA XR", „Pure Stream" ir „IMAX Enhanced" technologijos leis matyti įspūdingus vaizdus ir klausytis ekspresyvaus garso žiūrint filmus ar serialus, kurių tikrai niekada nepritrūks, kadangi šiame „Sony" televizoriuje yra naudojama „Google TV" operacine sistema su tūkstančiais įvairių filmų ir serialų.

Tad jeigu ieškote patraukliai atrodančio, prie jūsų namų ir TV žiūrėjimo įpročių prisitaikančio tikrai išmanaus televizoriaus, „Sony XR65A75KAEP" yra puikus variantas.